تِرید اِریا ، محدوده ی امن تریدر ها
  • ریبیت فارکس
    • بروکرهای منتخب
      سایر بروکرها

آموزش نصب فایند ترید اریا

نصب فایند ترید اریا

✅ آموزش نصب فایند ترید اریا

ویدئو شماره 2

آموزش نصب فایند ترید اریا ( نوشتار ویدیوی بالا )

برای نصب این برنامه ابتدا به صفحه‌ https://trade-area.com/software/mt4/fta مراجعه کنید.

در این صفحه لینک صفحات مربوط به آموزش‌های ربات فایند ترید اریا و همینطور فایل‌های اجرایی این برنامه قرارداده شده اند. اگر قبلاً ویدئو معرفی این برنامه را ندیده‌اید از لینک‌های درون صفحه می‌توانید آن را مشاهده کنید.

آرشیو ورژن‌های مختلف برنامه در انتهای صفحه بالا قابل مشاهده است. آخرین ورژن را دانلود کنید.

آموزش نصب فایند ترید اریا

پس از دانلود، پوشه زیپ شده را از حالت زیپ خارج کنید.

در این پوشه دو اندیکاتور و یک اسکریپت وجود دارد.

دیسپلی (display ) و فایند ترید اریا، اندیکاتور هستند و می‌بایست این فایل‌ها را به پوشه ایندیکیتور متاتریدر منتقل کنیم.

به متاتریدر مراجعه می‌کنیم مسیر File/Open Data Dolder را دنبال می‌کنیم. در پنجره بازشده ابتدا MQL4 و سپس Indicators را انتخاب می‌کنیم  و دو فایلی که کات کرده بودیم را پیست می‌کنیم.

نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا

به پوشه دانلود شده برمی‌گردیم. یک فایل دیگر به نام اریا تیبل (Area Table) nhvdl که باید در پوشه اسکریپت قرار دهیم.

نصب فایند ترید اریا

بجز این این پوشه زیپ شده‌ای که دانلود کردیم، یک فولدر زیپ شده دیگر هم هست که لازم است دانلود کنیم.

حجم این فایل حدوداً 26 مگابایت است و شامل فایل‌های صوتی می‌باشد که برای آلارم ربات فایند ترید اریا از آن‌ها استفاده می‌کنیم که در ویدیو بالا توضیحات کاملی در مورد آن ارائه شده است.
فایند ترید اریا

پس از دانلود فایل، در متاتریدر مجدداً وارد File/Open Data Folder شده و از آنجا پوشه sounds را باز کرده و فایل دانلود شده را در آنجا قرار داده و از حالت زیپ شده خارج می‌کنیم.

نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا

پس‌ از اینکه فایل را از حالت زیپ خارج کردیم و فولدر تشکیل شد، لازم است فایل‌هارا را در یک جای دیگر هم قرار دهیم.

در همان مسیر ابتدا فایل زیپ شده را کات می‌کنیم. در دسکتاپ روی آیکون متاتریدر راست کلیک کرده و open file location را انتخاب می‌کنیم. پوشه sounds را بازکرده و فایل را قرار می‌دهیم. توجه داشته باشید بازهم باید آن را از حالت زیپ شده خارج کنیم.

نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا

اینها فایل‌های صوتی هستند که یک عدد یا پیامی را به صورت آلارم پخش می‌کنند، در ادامه در مورد آن توضیح می‌دهیم.

 

نصب فایند ترید اریا

کار انتقال فایل‌ها به متاتریدر تمام شده، کافیست در قسمت نویگشین متاتریدر، مطابق شکل زیر راست کلیک کرده و رفرش را بزنید تا فایل‌ها به لیست اندیکاتورها و اسکریپت‌ها اضافه شوند. 

نصب فایند ترید اریا

برای استفاده از ربات FTA و سایر برنامه‌های سایت ترید اریا لازم است که فایل لایسنس را که یک اندیکاتور است دریافت کنید. توضیحات مربوط به دریافت لایسنس را در این صفحه ببینید: لایسنس ترید اریا

 

نصب فایند ترید اریا

اسکریپت اریا تیبل

بیشتر کار ما با همین اسکریپت اریا تیبل است که در لیست اسکریپ‌های متاتریدر (بعد از انتقال فایل‌های مربوطه) قرار گرفته است.

نصب فایند ترید اریا

با اجرای این اسکریپت، برنامه شروع به آنالیز نماد‌های مختلف در تایم فریم‌های مختلف می‌کند و تشکیل موقعیت مناسب معاملاتی را در جدول مشابه شکل زیر نمایش می‌دهد.

 

نصب فایند ترید اریا

نمایش این موقعیت‌ها نیازمند این هست که ما اندیکاتور دیسپلی (display ) را هم روی همین چارت اجرا کنیم.

نصب فایند ترید اریا

در حال حاضر ستاپ دابل تاپ و دابل باتم در این ورژن در دسترس هستند که با انتخاب آنها، ستاپ‌های تشکیل شده مانند شکل زیر نمایش داده می‌شوند.

نصب فایند ترید اریا

بررسی ورودی‌ها

یک چارت جدید من باز می‌کنیم و اریا تیبل را اجرا می‌کنیم. در پنجره‌ی ورودی‌ها از ورودی دوم شروع به بررسی می‌کنم. ورودی column که عدد آن به صورت پیشفرض 4 است، مشخص می‌کند که چند ستون از اینسترومنت‌های مختلف یا نمادهای مختلف در هر چارت و در هر جدول نمایش داده شود.

نصب فایند ترید اریا

ورودی سوم per column است که مشخص می‌کند در هر کدام از این ستون‌ها چند نماد مورد بررسی قرار بگیریند. اینجا عدد 30 را وارد کردیم از شماره‌ی یک تا سی در ستون اول تحلیل شده، از سی و یک تا شصت در ستون دوم، از شصت و یک تا نود در ستون سوم و…

دقت داشته باشید وقتی ما ورودی دوم را 4 و ورودی سوم را 30 انتخاب کردیم، در هرکدام از این جدول‌های ما، 120 نماد مختلف بررسی می‌شوند که حاصل‌ضرب ورودی دوم و سوم است. 

ممکن است بروکر ما مثلاً 500 عدد نماد مختلف را ارائه کند و ما قصد بررسی نماد شماره 121 به بعد را هم داشته باشیم. برای این کار کافیست ورودی اول (Set) را 2 وارد کنیم تا برنامه شروع به بررسی 120 نماد دوم (از نماد 121 تا 240) کند. به همین ترتیب برای بررسی نماد 241 تا 360 میبایست عدد ورودی Set را 3 وارد کنیم. 

 

نصب فایند ترید اریا

در ورودی چهارم (سایکل) مشخص میکنیم که بعد از چند بار بررسی همه نمادها و همه تایم فریم ها برنامه خاموش شده و به آنالیز چارت‌ها ادامه ندهد. اگر تمایل دارید که این برنامه بدون توقف و تا زمانی که چارت باز است به آنالیز ادامه دهد، می‌توانید این ورودی را یک عدد بزرگ مثلا 1000 وارد کنید.

نصب فایند ترید اریا

ورودی پنجم که فرست کندل (First Candle) است کاربرد جالبی دارد. فرض کنید که من این ورودی را سیصد در نظر بگیرم در این حالت اسکریپت و اندیکاتور سیصد کندل اول را نادیده می‌گیرند و از کندل شماره سیصد و یک به قبل را بررسی می‌کنند. کاربرد این امکان اینست که به کمک آن می‌توانیم سیگنالها و ستاپ‌هایی که قبلا توسط این برنامه شناسایی شده اند را بررسی کنیم و ببینیم بعد از گذشت این مدت (مثلاً 300 کندل) نتیجه آن ستاپ‌ها به چه صورت بوده است. 

 

نصب فایند ترید اریا

در ویدیو ابتدای همین صفحه یک مثال از کاربرد فریست کندل ارائه شده است.

ورودی بعدی مربوط به تایم فریم‌هایی است که تمایل داریم مورد بررسی و آنالیز قرار بگیرند. همه تایم فریم های موجود در متاتریدر 4 شامل این موارد می‌شوند:

MN1/W1/D1/H4/H1/M30/M15/M5/M1

دقت کنید که تایم فریم‌ها با اسلش “/” از یکدیگر جدا شده‌اند. برای عدم بررسی و نمایش هر تایم فریمی که نیاز ندارید، کافیست عبارت مربوط به آن تایم فریم را همراه با اسلش قبل از آن از ورودی تایم فریم ها حذف کنید. 

مثال: با قرار دادن W1/M30/M1 در ورودی تایم فریم، برنامه فقط تایم فریم های یک دقیقه و سی دقیقه و هفتگی را بررسی و موقعیت های مناسب را نمایش می‌دهد.

نصب فایند ترید اریا

دو ورودی بعدی Font_Size و Bottonn_Size هستند که اندازه‌ی فونت‌ها را در جدول مشخص می‌کنند اگر فونت‌ها برای ما در یک مانیتور خیلی کوچک باشد می‌توانیم این اعدد را بیشتر کنیم و برعکس. مثلاً اگر این اعداد را از 8 به 12 تغییر بدهیم، همه علائم جدول 50 درصد بزرگتر خواهند شد.

نصب فایند ترید اریا

اطلاعاتی که در بالای جدول دریافت می‌کنیم

تغییر رنگ اسم سایت نشان‌دهنده‌ی این است که اسکریپت فعال است و ربات در حال آنالیز چارت‌های مختلف است.

ست همان ورودی اول است که مشخص کردیم 120 نماد چندم مورد بررسی قرار بگیرد.

سایکل مشخص می‌کند که تا این لحظه چند بار نمادهای مختلف مورد بررسی قرار گرفته‌اند.

fc همان فرست کندل (First Candle) است که در ورودی‌ها تعیین کردیم و مشخص کردیم که از چند کندل قبل تحلیل چرات‌ها انجام شود.

نصب فایند ترید اریا

دکمه Last Setup مشخص می‌کند آخرین و جدیدترین ستاپی که شکل گرفته در چه نمادی، با چه شماره‌ای و در چه تایم فریمی ایجاد شده است. به عبارتی با زدن این دکمه یک پنجره جدید باز می‌شود و آخرین ستاپ براحتی قابل مشاهده و بررسی می‌باشد.

عبارت بعدی loading هست که به ما نشان میدهد که در لحظه حال، اسکریپت در حال دانلود کردن دیتای کدام نماد و در چه تایم فریمی است.

نصب فایند ترید اریا
نصب فایند ترید اریا

جدول اریا تیبل همانطور که ملاحظه می‌فرمایید پر از ستاپ‌های مختلف است. ستاپ­های قرمز رنگی که در آن­ها DN نوشته شده ستاپ­های نزولی و ستاپ­های سبز رنگ روی آن­ها  UP نوشته شده ستاپ­های صعودی هستند. بسیاری از این ستاپ­هایی ملاحظه می‌فرمایید مربوط به گذشته هستند. اسکریپت خیلی از ستاپ­های قدیمی را فیلتر می‌کند با این حال تعدادی از اسن ستاپ های قدیمی نمایش داده می­شوند و احتمالا که برای ما کاربردی نداشته باشند.

نصب فایند ترید اریا

بنابراین باید برای تشخیص ستاپ‌های جدید و بررسی آنها راه حلی داشته باشیم که بلافاصله و بدون تاخیر از تشکیل یک ستاپ جدید مطلع شویم.

راه‌حل­ اول این است که وقتی ستاپ جدیدی شکل می‌گیرد یک آلارم با شماره‌ی آن ستاپ پخش شود مثلا اگر در نماد شماره‌ی پنجاه، یک ستاپ شکل بگیرد، ربات بلافاصله عدد 50 را به صورت آلارم پخش می‌کند. (همان فایل زیپ 26 مگابایتی که دانلود کردیم)

راه‌حل دوم این هست که آخرین ستاپ و جدیدترین ستاپی که شکل گرفته در بالای جدول مشخص شده است.

راه سوم برای تشخیص ستاپ‌های جدید این است کادر دور دکمه ای که در جدول شکل می‌گیرد آبی رنگ می‌شود و ما با یک نگاه متوجه می‌شویم که کدام یک از این ستاپ­ها جدید هستند. روی هر کدام از موقعیت‌ها که کلیک کنیم، یک پنجره باز می‌شود تا آن ستاپی که شکل گرفته را ببینیم.

نصب فایند ترید اریا

نمایش اتوماتیک ستاپ‌ها

در ویدیوهای معرفی احتمالا دیده­‌اید که وقتی ما روی یکی از این ستاپ ها کلیک می­‌کنیم اکسپرت تریدینگ برد و اندیکاتور فایند ترید اریا روی چارت اجرا شده و ستاپ به صورت اتوماتیک نمایش داده شده است. برای اینکه به صورت اتوماتیک همه‌ی این ابزارهایی که نیاز داریم روی چارت ران شود و ستاپ را کامل بتوانیم ببینیم لازم است این مراحل را انجام دهیم.

روی اندیکاتور فایند ترید اریا راست کلیک و Set hotkey را انتخاب می‌کنیم.

 

نصب فایند ترید اریا

در پنجره باز شده برای Find Trade Area در ستون کنترل ALT و در ستون کی X را وارد می‌کنیم. برای تریدینگ برد در ستون کنترل ALT و در ستون کی Z را وارد می‌کنیم. بعد از تنظیم هات‌کی‌ها در هر چارتی که CTRL+Z را بزنیم اکسپرت تریدینگ برد اجرا می‌شود. همچنین با زدن CTRL+X کیبوردمان شاهد اجرا شدن اندیکاتور فایند ترید اریا خواهیم بود.

 

نصب فایند ترید اریا

برای اجرای اتوماتیک این برنامه‌ها روی چارت، باید در زمان اجرای انیدکاتور Display حتما تیک DLL را مطابق شکل زیر بزنیم. به این نکته حتما دقت داشته باشید هر برنامه‌ای که از شما دسترسی DLL می خواهد حتما باید بررسی لازم را داشته باشید کامپیوتر شما در معرض خطر قرار نگیرد. اندیکاتور دیسپلی از ما فقط دسترسی تابع کیبورد ایونت را می­‌خواهد که به هیچ عنوان تابع خطرناکی نیست. در هر برنامه‌ای که از شما این مجوز را درخواست کرد می‌توانید با خیال راحت قبول کنید و هیچ مشکلی هم برای سیستم شما پیش نخواهد آمد. اما عملکرد این تابع چیست؟ عملکرد این تابع کیبورد ایونت اینست که هات‌کی های فعال شده در مرحله قبل را به صورت اتوماتیک اجرا می‌کند. بعد از اجرای دیسپلی و زدن تیک DLL در پنجره ورودی آن، روی هر کدام از موقعیت‌های اریا تیبل که کلیک کنیم اندیکاتور و اکسپرت مورد نیاز ما نیز اجرا می‌شود و موقعت شناسایی شده به صورت خودکار در چارت مربوطه نمایش داده خواهد شد.

نصب فایند ترید اریا

یک حالتی ممکن است پیش بیاید و آن هم این هست که وقتی ما روی یکی از ستاپ­ها کلیک می‌کنیم به جای اینکه اندیکاتور ران بشود یک چنین پنجره‌ای (شکل زیر) به ما نشان میدهد. این حالت هم برای اکسپرت ممکن هست پیش بیاید و هم اندیکاتور…
اگر می خواهیم  این اتفاق نیفتد و برنامه ها بدون نیاز به تنظیم ورودی‌ها اجرا شوند، کافیست که یک بار در این تب­های بالای پنجره، روی about کلیک کنیم و بعد از آن هر زمانی که روی هر کدام از این ستاپ­ها کلیک کنیم، اندیکاتور و اکسپرت بلافاصله و بدون نمایش پنجره ورودی‌ها اجرا خواهد شد.

 

نصب فایند ترید اریا

کاربرد انیدکاتور فایند ترید اریا

در مورد جدول اریا تیبل کامل توضیح دادیم که به چه صورت کار می‌کند. این جدول اندیکاتور فایند ترید اریا را فراخوانی و موقعیت‌هایی که شناسایی می‌شوند را در جدول نمایش می‌دهد.
حالا ببینیم از خود این اندیکاتور به چه صورت می‌توانیم استفاده کنیم. در یک چارت جدید اندیکاتور فایند ترید اریا را اجرا می‌کنیم. دقت داشته باشید که نیاز به تغییر و تنظیم هیچ کدام از ورودی‌های اندیکاتور فایند ترید اریا نداریم. این ورودی‌ها توسط اسکریپت اریا تیبل مقدار دهی می‌شوند.

با اجرای اندیکاتور فایند ترید اریا اگر موقعیتی در چارت شناسایی کند، بلافاصه با علائمی مخصوصی نمایش داده می‌شود. در بسیاری از مواقع موقعیت ایده‌آلی در زمان حال برای نمایش وجود ندارد. با این حال در اندیکاتور فایند ترید اریا این امکان وجود دارد که موقعیت‌های معاملاتی شکل گرفته در گذشته چارت هم مورد بررسی قرار بگیرند. برای این کار کافیست نشانگر موس را به کندل دلخواه خود در گذشته انتقال داده و کلید A را روی کیبورد بزنید تا یک خطچین عمودی در چارت ایجاد شود. با حرکت این خط به سمت گذشته چارت، می‌توانید موقعیت‌های قبلی ایجاد شده در نماد مورد نظر را بررسی و نتیجه آنرا مشاهده کنید.

نصب فایند ترید اریا

فایند ترید اریا سمت راست خط عمودی را نادیده گرفته و از اولین کندل سمت چپ خود به عنوان کندل ماقبل فعلی برای آنالیز و پیدا کردن موقعیت‌های معاملاتی استفاده می‌کند.

نصب فایند ترید اریا

بسیاری از ستاپ‌هایی که در جدول ثبت می‌شوند در خلاف روند بازار ایجاد شده‌اند پس ورود به اینگونه معاملات با ریسک بالایی همراه خواهد بود (مانند ستاپ نزولی شکل زیر که در یک روند صعودی تشکیل شده است). در آموزش‌های بعدی درمورد نحوه فیلتر کردن ستاپ‌ها نا مطمئن صحبت خواهیم کرد.

نصب فایند ترید اریا

اگر قصد بررسی گذشته بازار از طریق بالا را دارید، حتما باید دکمه که در شکل زیر به آن اشاره شده را غیر فعال کنید تا با هر تیک نوسان قیمت، چارت به آخرین کندل سمت راست شیفت نشود.

نصب فایند ترید اریا

احتمالا نیاز باشد که این آموزش را مجددا مرور و خودتان به صورت عملی از برنامه استفاده کنید تا به تسلط کافی برسید.